Een keiharde lobby voor investeringen

De A4-Zuid is zichzelf ontgroeid. Want als wethouder Harry van Waveren van Oud-Beijerland praat over de aanleg van de gewenste snelweg heeft hij het eigenlijk over veel grotere verkeersplannen.

Een eventuele A4-Zuid, tussen de A4 bij Vlaardingen en de A29 bij Klaaswaal, moet het sluitstuk worden van een aantal ingrijpende veranderingen op de wegen in de Hoeksche Waard.

De vijf gemeenten zijn het eens dat de zogenoemde vorkstructuur op het eiland, met vier zuidelijke aftakkingen van de N217, de aandacht verdient. Verbreding van de A29 en het anders gebruiken van de busbaan is een tweede en derde speerpunt.

Verder lezen? Kijk in het AD

4 antwoorden op “Een keiharde lobby voor investeringen”

  1. Dit stuk weg moet er gewoon komen dat ontlast het Vaanplein bij Rotterdam en de route van Amsterdam naar Antwerpen wordt een stuk sneller zeker voor het vrachtverkeer. De bevoorrading van de industrie in de Hoekschewaard word dan ook beter. want het wordt met de dag drukker zeker de avondspits als al het verkeer door de Heinenoord tunnel moet staat het verkeer elke avond vast bij de Heinenoord tunnel. ik hoop dat de aanleg van het ontbrekende stuk A4 waar al meer dan 50 jaar over wordt gesproken er nu eindelijk komt.

  2. fantastic put up, very informative. I wonder why the opposite experts of this sector do not understand this. You must proceed your writing. I am confident, you’ve a huge readers’ base already!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.